Stotter je? Of heb je gestotterd? Stotteraars.nl en de bezoekers van deze website over stotteren en stotteraars zijn niet alleen benieuwd naar de verhalen van de stotteraars uit ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender’, maar ook naar jouw stotterverhaal!

Wanneer begon het stotteren? Wat kunnen volgens jou oorzaken van je stotteren zijn? Hoe ging/gaat het op school, op het werk en thuis  met je stotteren? Tegen welke problemen loop je aan door je stotteren? En wat doe je om het stotteren te beperken of te maskeren?

Inmiddels zijn zes stotteraars aan het woord geweest:

Jouw verhaal op Stotteraars.nl?

Wil je jouw verhaal op Stotteraars.nl laten plaatsen? Of ken je iemand die stottert en die zijn of haar verhaal op deze website wil doen? Wil je meer informatie? Neem via het onderstaande contactformulier contact op met Richard Heeres.

Bestel het boek met korting

Het boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender’ kunt u via deze website bestellen met korting. Klik hier en bestel

Gratis nieuwsbrief, Twitter & Facebook
Blijf je graag op de hoogte van het laatste stotternieuws? Meld je rechtsboven aan voor de gratis nieuwsbrief. En volg Stotteraars.nl op Twitter en Facebook!

Advertenties