Korting voor logopedisten en stottertherapeuten bij Tekstbureau TeksttalentenFreelance tekstschrijver/redacteur Richard Heeres (1975) stottert sinds zijn zevende. Om meer controle te krijgen over zijn spreken, volgde hij logopedie, beoefende hij yoga en nam hij deel aan de BOMA-methode van Instituut De Pauw.

Nederlandse taal en cultuur

In 2002 voltooide hij de studie Nederlandse taal en cultuur aan Rijksuniversiteit Groningen. Hij studeerde af op het type van de ‘breekbare man’ in het Nederlandse verhalend proza van het fin de siècle (1890-1910). Een bewerking van zijn doctoraalscriptie verscheen een jaar later in Arabesken, het tijdschrift van het Louis Couperus Genootschap.

Tekstbureau Teksttalenten

Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij uitgeverij LDC Publicaties, startte hij in 2006 Tekstbureau Teksttalenten. Sindsdien werkt hij als freelance tekstschrijver/redacteur voor opdrachtgevers in heel Nederland, variërend van uitgeverijen en communicatiebureaus tot hogescholen, cursusinstituten en zelfstandig ondernemers.

Surf voor meer informatie over Tekstbureau Teksttalenten naar www.teksttalenten.nl. Of stuur een e-mail: info[at]teksttalenten.nl

Boek over (bekende) stotteraars

September 2011 publiceerde hij het spraakmakende boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender’, Bekende en minder bekende stotteraars over stotteren: interviews en portretten.

Klik hier voor meer informatie over het boek

Follow Richard Heeres

Redactie, correctie, schrijven en vertalen van teksten. Klik op de banner voor meer informatie

Advertenties