Zorgverzekeringen 2014 vergelijken: http://tinyurl.com/q7x9a9r

Oh Rosie, got it made, got it made, got it made, got it made. Zelfs bijna twintig jaar nadat Rosie een top 40-hit werd, pakt de eerste regel van het refrein de luisteraar direct in.

Met dank aan Peter te Bos, de inmiddels 60-jarige zanger en songwriter van de Amsterdamse gitaarband Claw Boys Claw. Na een sabbatical van zeven jaar kan hij sinds 2007 zijn energie weer kwijt op het podium.

Online bestellen met korting? Klik op het boek

Als hij niet zingt en geen liedjes schrijft, maakt hij als grafisch ontwerper voor Twizter boekomslagen, cd-hoesjes, T-shirts, logo’s en tal van andere creatieve communicatiemiddelen. Lowlands is zijn visitekaartje. Gezien het drukke leven dat hij leidt, is het een wonder dat hij nog tijd heeft om te stotteren.

Lees het interview met zanger Peter te Bos
In het boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender‘ – een uitgave van Tekstbureau Teksttalenten – staat een uitgebreid interview met Peter te Bos over stotteren.

Lees, Loer en Luister

  • Een ander interview: FaceCulture spreekt in 2008 met zanger Peter te Bos (rechts) en gitarist John Cameron (links) van Claw Boys Claw over hun muziek. Hieronder de eerste video uit een vijfluik op YouTube:
  • Video ‘Rosie’ van Claw Boys Claw:

Advertenties