Zorgverzekeringen 2014 vergelijken: http://tinyurl.com/q7x9a9r

Lovende kritieken ontving ze voor haar dit voorjaar verschenen vuistdikke biografie over de dichteres Vasalis. Als het aan Maaike Meijer ligt niet haar laatste publicatie.

Al geruime tijd speelt de 62-jarige hoogleraar genderstudies van Universiteit Maastricht en directeur van het in diezelfde stad gevestigde Centrum voor Gender en Diversiteit met de gedachte een boek over stotteren te schrijven. Een fenomeen dat haar bijzonder fascineert.

En niet alleen omdat ze op 11-jarige leeftijd zelf begon te stotteren. Haar spraakhandicap bezorgde haar verdriet, maar uiteindelijk kwam ze sterker uit de strijd. Stotteraar of niet, Maaike laat zich geen strobreed meer in de weg leggen.

Online bestellen met korting? Klik op het boek

Lees het interview met hoogleraar Maaike Meijer
In het boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender‘ – een uitgave van Tekstbureau Teksttalenten – staat een uitgebreid interview met Maaike Meijer over stotteren. Dit boek kunt u via deze website met korting (10,95 euro) bestellen. Het is ook verkrijgbaar bij Bol.com (12,50 euro).

Lees, Loer en Luister

Gratis nieuwsbrief, Twitter & Facebook
Blijf je graag op de hoogte van het laatste stotternieuws? Meld je rechtsboven aan voor de gratis nieuwsbrief. En volg Stotteraars.nl op Twitter en Facebook!

Advertenties