Meer informatie? Klik op de banner en surf naar Univé

Stotterende studenten: Karin Weel ontmoet ze zelden op de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Statistisch gezien zouden er tientallen moeten rondlopen op de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen, waar zij sinds 2007 werkt als studieadviseur.

Maar blijkbaar doppen de meeste stotteraars liever hun eigen boontjes. Ondanks hun spraakbeperking kunnen ze het uitstekend rooien zonder dat studieadviseurs en docenten extra rekening met hen hoeven te houden. Hoe lastig een mondeling tentamen of een presentatie voor deze studenten ook kan zijn.

Karin weet er alles van: toen ze zelf  studeerde aan de RUG, liet ook zij zich niet kisten. Een positieve houding, waarvan de studieadviseur nu ook in haar werk de vruchten plukt.

Online bestellen met korting? Klik op het boek

Lees het interview met studieadviseur Karin Weel
In het boek ‘Vervelend dat ik stotter, maar niets te vertellen hebben is nog vervelender‘ – een uitgave van Tekstbureau Teksttalenten – staat een uitgebreid interview met Karin Weel over stotteren.

Gratis nieuwsbrief, Twitter & Facebook
Blijf je graag op de hoogte van het laatste stotternieuws? Meld je rechtsboven aan voor de gratis nieuwsbrief. En volg Stotteraars.nl op Twitter en Facebook!

Advertenties