Vanavond in La Cabaña: Stottercafé Tilburg

stottercafe-tilburg‘Ik laat mij niet stoppen door mijn gestotter’. Onder dit motto organiseert Stottercafé Tilburg vanavond (donderdag 15 december) de derde editie van het Tilburgse stottercafé. Daarmee sluit Stottercafé Tilburg zijn eerste bestaansjaar op gepaste wijze af. De ‘stotteravond’ vindt plaats in La Cabaña aan de Academielaan 73 in Tilburg en begint om 20.00 uur.

Stottercafé Tilburg is bedoeld voor mensen die stotteren en voor geïnteresseerden uit hun omgeving, zoals familie, vrienden en collega’s. Enkele keren per jaar wordt een avond georganiseerd met een lezing, discussie of activiteit naar aanleiding van een thema rondom stotteren. Daarna kunnen bezoekers in een ongedwongen sfeer rustig verder kletsen, nieuwe mensen ontmoeten of ervaringen uitwisselen.

Doel van Stottercafé Tilburg is om stotterende mensen gemakkelijker in contact te laten komen met andere mensen uit Tilburg en regio die ook stotteren.

Zorgkiezer 2017: wel of niet overstappen?

Heb jij in 2017 stottertherapie of logopedie nodig (voor jezelf of voor je kinderen)? Dan is een vergelijking op Zorgkiezer.nl de moeite waard, want niet alle zorgverzekeraars vergoeden hetzelfde. Het gaat dan om niet-reguliere (‘commerciële’) stottertherapie. Logopedie en de reguliere specialisatie stottertherapie zitten beide in de basisverzekering. Vergelijk op Zorgkiezer.nl

Kerstwinkel 2016

Advertenties