Filmpje AT5: oud interview met stotterende Martin ‘De stotteraar’ Kok

martinkokAfgelopen week overleed Martin Kok. ‘De stotteraar’, zoals hij ook wel werd genoemd, werd neergeschoten in Laren. Hij is 49 jaar geworden.

Op crimesite.nl staat een korte biografie over Martin Kok. Begin 2017 verschijnt postuum de door Crimesite-redacteur Timo van der Eng geschreven biografie over de ex-crimineel en journalist Kok. Van der Eng schreef meer boeken over misdaad, zoals samen met Wim van de Pol en Vincent Verweij Cold cases, De grootste misdaadmysteries.

Bekijk op YouTube een filmpje waarin Martin Kok door AT5 wordt geïnterviewd na de beschieting van zijn huis. Hij blijft er nuchter onder: ‘Met kogelgaten maak je mij niet bang.’ In het filmpje is duidelijk te horen waarom wijlen Kok ‘De stotteraar’ werd genoemd.

Zorgkiezer 2017: wel of niet overstappen?

Heb jij in 2017 stottertherapie of logopedie nodig (voor jezelf of voor je kinderen)? Dan is een vergelijking op Zorgkiezer.nl de moeite waard, want niet alle zorgverzekeraars vergoeden hetzelfde. Het gaat dan om niet-reguliere (‘commerciële’) stottertherapie. Logopedie en de reguliere specialisatie stottertherapie zitten beide in de basisverzekering. Vergelijk op Zorgkiezer.nl

zorgkiezer

Advertenties